E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » Ki1li_Shey
  » mls-seboistt
  » turock666
  » blackk
  » giLraen
  » tepki
  » kovadogs
  » blackdewil...
  » death_rock
.
  Son 10 Başlık
» Feridun Düzağaç ve Derman Dizisi

» dostsuzluk

» Slipknot Psychosocial Video Klibi

» Gece Yolcuları ile Gecenin Sesi 21 Temmuz 2008 Programı

» Gece Yolcuları Yeni Klip : İhtimal

» O Benim !...

» Foo Fighters konserinden parçalar...

» Kocaeli (İzmit) Buluşmaları

» BOMM...

» Metallica Death Magnetic Albüm Kapak Resmi

.

Bölüm » Avril Lavigne
 • Kişisel Hayatı
Durumu: Offline
25-08-2007 15:33
Lavigne’nin vejetaryen olduğu bilinmektedir. Fakat, 2007 yılında yapılan bir röportajda Lavigne, et yemeyi tercih etmediğini söylemiş fakat vejateryenlikle ilgili bir yorum yapmamıştır.

Gençken Napanee’de gittiği bir pizza restoranında yediği zeytin parçalı pizzanın onun en sevdiği yiyecekler arasında yer aldığı, kendisine ait olan Under My Skin Bonez adlı belgeselde belirtilmiştir. Fakat buna ek olarak Avril Lavigne sesine zararlı olacağını düşündüğünden dolayı fazla pizza tüketmemektedir. Avril Lavigne’in ünlü olmasından sonra Kanada’da gittiği pizza restoranı pizzalarından birinin ismini Lavigne’e ithaf etmiştir. Hatta restorana gelen müşteriler hatıra defterine Avril ile ilgili görüşlerini yazmaktadırlar.

Avril Lavigne’in sol bileğinde bir yıldız dövmesi bulunmaktadır. Bu dövmenin deseni ayrıca onun ilk albümünün kapağında da kullanılmıştır. Çalışma arkadaşı ve yakın dostu olan Ben Moody de bu dövmeden taşımaktadır. 2004 yılının sonlarında Lavigne, sağ bileğine, içerisinde D harfi olan pembe kalp şeklinde bir dövme daha yaptırdı. D harfi kocasının isminin başharfini simgelemekteydi.

Lavigne, eski gitaristi Jesse Colbum ile romantik bir aşk yaşadı. Her ne kadar diğer eski gitaristi Evan Taubenfield ile adı dedikodulara karışsa da Avril böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bununla birlikte Taubenfield, resmi internet sitesinde Avril Lavigne’in dünyadaki en önemli arkadaşı olduğunu açıkladı. Avril Lavigne, J-14 adlı bir dergiye ilk öpücüğünü 14 yaşındayken verdiğini söyledi. Şubat 2004’de Kanadalı şarkıcı, Sum 41 grubunun solisti Deryck Whibley ile beraber olmaya başladı. 27 Haziran 2005’de nişanlandılar. Whibley, Lavigne’e Venedik’de bir gondol gezisi sırasında evlenme teklif etti. İkili, 110 misafirin katıldığı bir katolik töreniyle 15 Temmuz 2006’da Kaliforniya-Montecito’da Bella Liliybelle adlı malikhanede dünya evine girdi.

17-01-2008 11:53
punk prensesi avril herşeyiyle bambaşka:)

20-01-2008 21:03
ya ben seviyorum bu kızı yaa

01-03-2008 18:13
mükemmel yah herşeyiyle onu bi kere canlı canlı görmek için herşeyimi veririm

20-06-2008 08:29
eswer_rock demis ki:
mükemmel yah herşeyiyle onu bi kere canlı canlı görmek için herşeyimi veririm
AYNEN VALLA BİKERECİK CANLI GÖRSEM BAŞKA BİŞİ İSTEMEM BENDE;)

Just let me live my life

18-07-2008 13:45
onu bir kere canlı görsem başka ne isterim bilmem

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z