.
Bölüm »
Anathema |
| •
Grup üyeleri |
|
|
25-08-2007 14:46
Vincent Cavanagh: Vokal, Elektro
Daniel Cavanagh: Elektro, Vokals, Keyboard
Jamie Cavanagh: Bass
Les Smith: Keyboard
John Douglas: Bateri
Grubun eski üyeleri
Darren White - Vokal (1990-1995)
Duncan Patterson - Bass, Keyboard (1990-1998)
Shaun Steels - Bateri (1997-1998)
Martin Powell - Keyboard (1998-2000)
Dave Pybus - Bass (1998-2001)
|
|
|
|
|
|
wicked-prayer Tarafindan Mesaj silinmistir 27-01-2008 21:52 Rockturk.Com Kurallarina Uymadiginiz icin Mesajiniz silinmistir
|
|
|
|
wicked-prayer Tarafindan Mesaj silinmistir 27-01-2008 21:53 Rockturk.Com Kurallarina Uymadiginiz icin Mesajiniz silinmistir
|
|
|
|
wicked-prayer Tarafindan Mesaj silinmistir 27-01-2008 21:53 Rockturk.Com Kurallarina Uymadiginiz icin Mesajiniz silinmistir
|
|
|
|
27-01-2008 21:54
burası muhabbet yerı degıl.gidin msnde muhabbet edın 
|
|
|
dunyarock
|
|
| Mesaj sayısı: 1110 |
| Kayıt: 15.07.2007 |
Durumu:
|
|
27-01-2008 21:59
dikkat ettiysen konuyla alakalı bir çok şey yazıyor orada.kafana göre msj silemezsin ve biz senin isteğine göre msj yazamayız.bence daha objektif olmalısın.
görevini hakkıyla yap. dunyarock Moderator Notu 27-01-2008 22:01
Afilli Yalnızlık...
|
|
|
dunyarock
|
|
Durumu:
|
|
27-01-2008 22:16
ayrıca açıklamanda kurallardan bahsetmişsin.o mesajlar bundan 5gün önce yazıldı hemen hemen ve ben böyle bi kural bilmiyorum ki varsa şayet bi çok mesajı daha silmeliyiz.Muhabbet dediğinde küçük bi espiriden ibaret serenity’nin yorumuna yaptığım bi espiri.forumda yada her hangi bir başlıkta espiri yapılmaz buna karşılık verilmez diye bir kural olduğunu da sanmıyorum.
dedim ya bence daha objektif olmalıyız...
böyle bir kural varsa (yapılan yoruma espiri ile yaklaşılmaz,buna karşılık verilmez vb saçmalıkta) ben çok rica ediyorum forum kurallarına buda eklensin.
Afilli Yalnızlık...
|
|
|
Serenity
|
|
| Mesaj sayısı: 71 |
| Kayıt: 21.01.2008 |
Durumu:
|
|
05-02-2008 00:54
wicked-prayer demis ki: burası muhabbet yerı degıl.gidin msnde muhabbet edın
Sevgili wicked-prayer...
İlk olarak söylemek istediğim, yıllardır birçok forumda ve sözlük formatlı sitelerde yazmışlığım, moderatör olarak bulunmuşluğum var ve varolan kurallar çerçevesinde hiçbir üye kiminle nerede muhabbet edeceğini kimseye sormakla yükümlü değildir. grup üyeleriyle alakalı bir başlık altında grup hakkında muhabbet edildiyse ve hatta tanıtım mesajı babında yazılan ilk mesaja karşılık olarak varolan eksiklerin düzenlenmesini söylenip üyelerin kendi anılarından, grup hakkındaki düşüncelerinden, müziklerinden etkileniş biçimlerinden ve hatta kurdukları fantastik hayallerden bahsetmeleri kimseyi bağlamaz, bu mesajların silinmesi abesle iştigaldir zira forumlar böyle böyle büyür, gelişir. kimse yaptığı hatalardan eksiklerinden dolayı kendini aşağı görmesin ve berisinden kural uydurup da ona buna salça olmasın zira bu tarz hareketler çocukluktan öteye giden şeyler değildir. burası bir forumdur ve sözlük benzeri sitelerin formatında işlemez, geyik belirli ölçülerde gayet de serbesttir.
İkinci olaraksa, madem insanlara nerede konuşacağını emredebilecek kadar cüretkar bir moderatörsün, forumlara özellikle bilgi içeren konular ekleme mevzusu hakkında bir şeyler karalamak istiyorum. Bu tarz bilgi içeren başlıklar altına tanıtıcı mesajlar bırakırken illa ki araştırma adı altında ordan burdan arak yapacaksın ama öyle zart diye de ilk bulduğun şeyi copy-paste etmek saçmalığın, rezilliğin daniskasıdır. Kanımca bir şeyler eklerken biraz daha araştırmacı olmalısın(töbe haşa vallahi billahi emir değil küçücük bir abla tavsiyesi).
Son olarak Anathema’ya ve grup üyelerine değinmek gerekirse;
Vincent... kızıl saçlı erkek perim :) Yenimelekteki konserde kaçırıp eve kapatamadım kendisini ama elbet bigün kafasına sert bir cisimle vurmak suretiyle eve kapatıp sabah akşam shroud of false söyletcem XD Ayrıca tekrardan söylüyorum Lee Douglas da anathema üyeleri arasına eklenmeli zira Lee’siz bir Temporary Peace, A natural disaster veya bir anathema turnesi falan düşünemiyorum :)
Klavye başında sinirli smileylerinize hakim olmanız ve hunharca mesaj silmemeniz dileğiyle. esen kalın efenim
(sdkjsdkhskaj XD) Serenity Mesaji Degistirdi 05-02-2008 00:58
~ In the rays of the sun, i am longing for the darkness..! ~
|
|
|
dunyarock
|
|
Durumu:
|
|
05-02-2008 09:06
Serenity de cvabını verdiğinine göre devam edebiliriz sanırım.
Vincent... kızıl saçlı erkek perim :) Yenimelekteki konserde kaçırıp eve kapatamadım kendisini ama elbet bigün kafasına sert bir cisimle vurmak suretiyle eve kapatıp sabah akşam shroud of false söyletcem XD Ayrıca tekrardan söylüyorum Lee Douglas da anathema üyeleri arasına eklenmeli zira Lee’siz bir Temporary Peace, A natural disaster veya bir anathema turnesi falan düşünemiyorum :)
Bu serenity’nin başlığa yaptığı yorumdu.bende devam ediyorum aynı sözcüklerle ve ifadelerle...
Puf’um ne kaçırıyorsun gider Allah’ın emriylen isterik
Şaka bi yanada biliyorum senin için önemini grubun.Çok tatlı bi grup seviyorum bende.
Hem sen merak etme ben sana kurcam Anathema.sen,ben,hacı,resul  ,aysun(sesi biliyorsun onsuz olmaz) ,isot ve memetcan
düşünsene...
Puf’umla aynı temennilerdeyim..... dunyarock Moderator Notu 05-02-2008 09:09
Afilli Yalnızlık...
|
|
|
Serenity
|
|
| Mesaj sayısı: 71 |
| Kayıt: 21.01.2008 |
Durumu:
|
|
05-02-2008 10:51
haah kurdu anathemayı iki dakkada anathema törkiş vörjın XD hüzünüm kovanım kuşum böğürtlenim etme eyleme hayallerimi suya düşürme ciddiyetle dinleyebildiğim bi anathema bi de bikaç kişi kaldı bunu yapma bana XD
~ In the rays of the sun, i am longing for the darkness..! ~
|
|
|
|
Cevap Yaz |
Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
|
| |