E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » dderinn
  » spesss
  » rOcKkK_AnGeL
  » catlakeftelya
  » ROCK_FB
  » black_rock...
  » black_lycee
  » BaDeM_RoCk_
  » badem
.
  Son 10 Başlık
» Çilekeş Yeni Klip : Hit Dalaşı

» DOĞUM GÜNÜNE GÖRE KİŞİLİK TAHLİLİ

» İLGİNÇÇ

» İLGİLENİR MİSİNİZZZ!!!???

» Hangisine daha çok gülüyorsunuz?

» rock içi naparsın napmazsn?

» en sevdiğiniz oyuncu veya karakter

» resimde bi tuhaflık var bulana aşk olsun:)

» Kıyamet - Apocalypse Now

» Chuck Berry Konseri Ertelendi

.

Bölüm » Geyik
 • Biz ne ağır abiler gördük gül gül öldük
Durumu: Offline
07-08-2008 12:17
Geçenlerde Facebooku karıştırırken bir arkadaşımın ne ağır ağabeyler gördük gül gül öldük diye bir gruba üye olduğunu gördüm hemen bende gruba dahil oldum. Hakikaten çevremize baktığımızda ağır ağabey gibi görünen ama aslında içinde kocaman bir kılıbıklık barındıran erkekler var.

Mesela bizim sevgili muhasebecimiz Sinan bir kızla çıkıyor. Kızla çıkmadan önce atıp tutuyordu

— Makyaj yapamaz hiç sevmem

— Gel dedim mi gelecek git dedim mi gidecek

Gibisinden bildiğiniz maço tavırlarla artistlik yapıyordu. Ne oldu kız şimdi Sinan efendiye gel dediğinde bizim light Sinan koşa koşa gidiyor Ayrıca kız makyajında alasını yapıyor geçen telefonda Sinanı bir azarladı görmeniz lazımdı. Dinsizin hakkından imansız gelir misali şimdi Sinan Efendi dilimize düştü oldu Light Sinan

Hatta Sinan Efendi bizim maço Sinan haaa yanlışlık olmasın sinüziti varmış Allah kimseye vermesin çok kötü hastalık diyor kendisi sinüzitlerini açtırırken burnunu estetikte yaptırmış maço ya ondan yaptırdı içinizden geçenleri biliyorum kılıbık metro seksüel hatta totoş diyor olabilirsiniz ama öyle düşünmeyin lütfen bu bir sinüzit ameliyatı Allah kimseciklere vermesin.

Yani kısacası öyle lafla maçoluk ağır ağabeylik olmuyor icraat lazım Sinan gibiler yüzünden maçoların namına da leke sürüldü

Taş Fırın Erkekliği Kılıbık Erkekler oldu

NE AĞIR ABİLER GÖRDÜK İŞTE BÖYLE>>>><<<<GÜL GÜL ÖLDÜK

özLєdiм ѕєηi Tєк кєLiмєм вυ ..ama eller alsın

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z