E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » Tropikalik_
  » evanesduman
  » G_SD_
  » RocktuRka
  » maniaq_sweet
  » rdhtchilip...
  » Metafizik
  » rck4ever
  » hodja80
.
  Son 10 Başlık
» slm herkese

» Nev & Piiz Konseri

» Helldorado 1 Ekim 2008 İzmir Konseri

» Coldplay Viva La Vida Video Klibi

» Bulutsuzluk Özlemi : Bulutsuzluk Senfoni DVD

» BU ŞİİRİ Bİ ARKDASIM GÖNDERDİ BENDE SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM HADİ DÜSÜNCELERİNİZİ YAZIN :)

» DÜNYANIN İLK YERALTI STADYUMU

» NEDEN ROCK DİNLİYORUZ?

» Metallica The Day That Never Comes Video Klibi

» Şu anda Telefonunda kaç kontör var ?

.

Bölüm » Güncel Konular
 • çok çok önemli kardeşini seç
Durumu: Offline
07-08-2008 12:10
Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY tarafından kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz.... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz, önderimiz ATATÜRK’ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

Hadi sizde kardeşinizi seçin ben seçtim

Adı:enes YILDIRAY

Öğretmeni ile görüştüm çok başarılı bir öğrenciymiş birçok şeye ihtiyacı varmış elimden geldiği kadar ablası olarak ona her konuda yardımcı olacağım Siğma şanslı bir çocuk bir kardeş buldu ya diğerleri kendine kardeş bekleyen o kadar çocuk varki...

Onlar bizim yarınlarımız ...

Tek yapmanız gereken www.kardesinisec.com adresine girip sol tarafta bulunan kalbe tıklamak

özLєdiм ѕєηi Tєк кєLiмєм вυ ..ama eller alsın

Konuyu Sevenler tavshe , schizophrenic ,
Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z