E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » merveee_
  » rebel_devil
  » duygu_th
  » peroqsizom
  » dorlion
  » cilekes_huma
  » shmariq-ro...
  » execution
  » mulusan
.
  Son 10 Başlık
» FaceBoook'ta Rocktürk

» slm

» ErKeKlEri ŞöYlE AlALImM!Jessica burdaa

» istanbulda blues mekanı???

» Tanışma Bitti albümünün 4.klibi Kaos

» aşkınız ne kadar imkanız???

» Metallica : The Day That Never Comes

» Three Kingdoms: Resurruction of the Dragon / Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi

» Çilekeş Yeni Klip : Hit Dalaşı

» DOĞUM GÜNÜNE GÖRE KİŞİLİK TAHLİLİ

.

Bölüm » Kültür - Sanat
 • O Benim !...
Durumu: Offline
19-07-2008 13:21
Sevgilimdi, aşkımdı, yalnızlığımın ilacıydı. Korkusuzluğum, sonsuzluğum, sığınağım, yarınımdı. Bugünümdü her şeyden öte, şu anımdı. Öncemdi, sonramdı. Gerçeğimdi, hayalim, bilinmezim, çözülmezim, arayanım, soranım, hep yanımda olanımdı. Ağlamamdı, gülmemdi, bulunmaz nimetimdi. Boğaz’da ki martım, delişmen rüzğarım, bembeyaz yelkenim, masmavi denizim, sesim, sessizliğim, umudumdu. Hiç bitmeyecek yolumdu.

Ayağımdı, elimdi, beynimdi, yüreğimdi. Sevdamdı, sevdalımdı, arayıp da bulamadığımdı. Suyumdu, aşımdı, kahkahamdı, gözyaşımdı. Kara gecelerimin ışığı, günümün aydınlığı, benim aşığımdı. Canımdan öte canım, damarımdaki kanım, söylemekten hiç bıkmadığım şarkımdı. En mutlu rüyalarım, anlatılacak tek masalım, yatağımdaki kırmızım, kalbimdeki ince sızımdı.

Silinmezimdi, vazgeçilmezimdi, hiç gitmezimdi, yol bilmezimdi. Hiç kimsenin değil benimdi, benimleydi. Hayatta doğru bildiğim ne varsa hepsi ona aitt. Bir gülüşüyle güneşi yere indirendi. Sevmeyi iş edinendi, bana yüreğini verendi. Kolumdu, kanadımdı, öpmeye kıyamadığım canımdı. "Uğruna ölürüm" dediğim, ölürcesine sevdiğimdi. Kime baksam yüzünü gördüğüm, görmeyince üzüldüğümdü. Uğruna adaklar adadığım, dilekler dilediğim, bitmesin diye gecelerce dua ettiğimdi.

Beni en çok anlayandı, bensiz olamayandı. Bekleyenim, özleyenim, aynı yolda yürüyenim, en heycanlı serüvenimdi. Aramasa delirdiğim, gelmese aklımı oynattığım, kaybolsa çıldırdığımdı, kıskançlığımdı. Şikayet etmeyenim, beni hep beğenenim, aşkım, hayatımdı. Bir yerime bir şey olsa, canı benden çok yanardı. Beni öle severdi ki, görenler şaşardı. Akıl verenimdi, yol gösterenimdi. Yol arkadaşımdı, hayat ortağımdı. bakışıyla içimi eriten, gözleriyle beni mest eden, "Aşka meşk yakışır" deyip en güzel şarkıları bir bir söyleyendi.

En keyifli anlarım, en doğru kararım, en güzel günlerimdi. Bana yaşadığıma şükrettirendi, mutluluktan öteydi. Ruhumdu, ruh eşimdi. sönmeyen ateşimdi. Aklımı alanımdı, canıma can katanımdı, her zaman hayranımdı. İncitmezim, kırmazım, dünyamı dağıtmazım, beni yalnız bırakmazımdı. Ben var oldukça var olanım, cennette bile yoldaşım, aşığımdı. "Tek"imdi, "Bir"imdi, biriciğimdi... Ve birgün, gitti...

bAşAk =(
bAsAkErIm Mesaji Degistirdi 19-07-2008 13:27

<!bAsAk!> ((((------dAEz------))))gods are dying now coz new satan is growing ME (((dAReDeviL)))

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z