E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » starfish
  » me_rock_et
  » Zombi
  » sepulturist
  » rock_celipon
  » Rewind
  » watain
  » ozankutlu
  » kingrocksijen
.
  Son 10 Başlık
» Duman ne zaman Ankara'ya gelecek?

» metal-rap (cry)

» Metallica Tribute (Londra / İngiltere) Türkiye Turu

» gece

» Odanızın duvarında hangi posterler asılı?

» İnsan Hakları için Harekete Geç - Gevende Konseri

» Güldünya Şarkıları - Kadına Şiddete Son

» Rammstein Logosunu Hakkında...

» 2009 yazında RAMMSTEIN albümü çıkıyor!

» Alice Cooper bir korku filminde rol alıyor

.

Bölüm » Kültür - Sanat
 • Rahmi Vidinlioğlu
Durumu: Offline
05-07-2008 13:40
Rahmi Vidinlioğlu ilk ve orta öğrenimini Sakarya’da tamamladıktan sonra, eğitimine İstanbul’da devam etti.

13 yaşından beri sürekli yazmakta olan Rahmi Vidinlioğlu’nun ilk kitabı olan Şizofreni Yalnız Oynanmaz, 2006 yılında Atlantis Yayınları, ikinci kitabı İhanet ve Kehanet ise 2008 Temmuz’unda Cinius Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Hali hazırda 12 farklı kitap projesi üzerinde çalışmaktadır.

Kendine özgü geliştirdiği yazım stili ile kısa sürede kendi okur kitlesini yaratmayı başarmış olan Rahmi Vidinlioğlu, 2008 yılı itibari ile tam zamanlı yazar olarak çalışmaktadır.

Alıntı: Rahmi Vidinlioğlu Resmi Sitesi

iki kitabı da çok sağlam Vidinlioğlu’nun. Resmi Sitesini ziyaret ettiğinizde kitaptan yazı örneklerini okuyabilirsiniz. Kalemindeki küçük İskender etkilerini kendi tarzıyla harmanladığını görmek büyük bir haz veriyor.

Durumu: Offline
05-07-2008 13:52
Şizofreni Yalnız Oynanmaz vardı Puf’umda.Çokda sevdiği bi kitaptır tavsiye etmişti bana.Okuyayım diyordum sonra ne hikmetse kitap ortadan kayboldu.Kaldı öylece ve okumak nasip olmadı hala.
Güzel kitap diye duydum çok kişiden.Bende merak ediyorum.Az çok biliyorumda konusunu.Okurum en kısa zamanda umarım.

Afilli Yalnızlık...

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z