|
dunyarock
|
|
| Mesaj sayısı: 1054 |
| Kayıt: 15.07.2007 |
Durumu:
|
|
04-07-2008 15:56
Tür : Gerilim / Korku / Suç
Yönetmen : Marc Schoelermann
Senaryo : Brian Taylor, Mark Neveldine
Oyuncular : Milo Ventimiglia, Larry Drake, John De Lancie, Alyssa Milano, Med Abrous, Lauren Lee Smith, Dan Callahan, Michael Weston, Johnny Whitworth, Mei Melançon, Buddy Lewis, Alan Blumenfeld, Gary Buckner, Jeb Burris
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Özet:
Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.
Yenik düşüyor herşey zamana,biz büyüdük ve kirlendi dünya....
|
|
meturk
|
|
| Mesaj sayısı: 706 |
| Kayıt: 02.04.2007 |
Durumu:
|
|
07-07-2008 23:48
Kadavra filmine bugün gittim. Filmde garip bir oyun var, 4 kişi sırayla birisini öldürüyor diğer geri kalanda acaba bu zeki doktor kardeşimiz bu insanı nasıl öldürmüş diye bulmaya çalışıyor.Doktorlar sadist olduğu kadar birazda mazoşistler(artı onsekiz sahneleri biraz tuhaftı çünkü).
Filmde hoş sahneler vardı ama genel manada çok güzel vakit geçirdim diyemiyeceğim, ha bana ne kattı derseniz çok güzel çaktırmadan, otopside belli olmayacak öldürme taktikleri öğrendim, başkada bişey yok zaten. meturk Moderator Notu 08-07-2008 00:50
|