E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » starfish
  » me_rock_et
  » Zombi
  » sepulturist
  » rock_celipon
  » Rewind
  » watain
  » ozankutlu
  » kingrocksijen
.
  Son 10 Başlık
» Duman ne zaman Ankara'ya gelecek?

» metal-rap (cry)

» Metallica Tribute (Londra / İngiltere) Türkiye Turu

» gece

» Odanızın duvarında hangi posterler asılı?

» İnsan Hakları için Harekete Geç - Gevende Konseri

» Güldünya Şarkıları - Kadına Şiddete Son

» Rammstein Logosunu Hakkında...

» 2009 yazında RAMMSTEIN albümü çıkıyor!

» Alice Cooper bir korku filminde rol alıyor

.

Bölüm » Pink Floyd
 • kulağımda pink floyd
Durumu: Offline
03-06-2008 01:06
müzik yasanmışlıkla yasanmamışlık arasındaki çizgi anotomisin ehengi ve benım ahengim pink floyd ’hey you.
sozt Moderator Notu 03-06-2008 01:06
Başlık

15-06-2008 10:48
[b][u]Bİ İNSAN EVLADININ ÜRETEBİLECEĞİ EN ÜST DÜZEY ŞARKI BENCE ’’ ECHOES ’’ TUR. TÜM RUH HALLERİNİ İÇİNDE BARINDIRIR.. İNSANI ALIR GÖTÜRÜR KUŞBAKIŞI HAYATI İZLETİR VE BİTİMİYLE BİRLİKTE SİZİ BAŞLADIĞINIZ YERE BIRAKIR. SİZE KALAN İÇİNİZDE OLUŞAN HEYECAN VE RİTMİNİ KAYBETMİŞ KALP ATIŞLARINIZDIR. NEREDEYSE BİNLERCE KEZ DİNLEMİŞİMDİR VE HER BİTTİĞİNDE UYANMIŞ VE BOŞLUKTA HİSSEDERİM KENDİMİ...

__YOU’LL SEE ME ON THE DARK SIDE OF THE MOON__

15-06-2008 23:18
super senı pınk floyd modunda gordumm echoes tabıkınde super ve dark sıde of the moon ve on the wall ve dogs vs..hepsınde ayrı bır gızem ama senın bole ılgılı olman harıka sagoll

16-06-2008 10:49
rogers_waters demis ki:
super senı pınk floyd modunda gordumm echoes tabıkınde super ve dark sıde of the moon ve on the wall ve dogs vs..hepsınde ayrı bır gızem ama senın bole ılgılı olman harıka sagoll
EYWALLH DOSTUM. BEN ORTAOKUL YILLARINDAN BERİ O MODDAYIM VE GAYET MEMNUNUM:D SONUÇTA BENCE NORMAL OLAN BU ’’ KALİTELİ MÜZİK ’’. ŞAŞILMASI GEREKEN İNSANLARIN NASIL HİÇ Bİ DERİNLİĞİ OLMAYAN SIĞ ROCK PARÇALARININDAN KEYİF ALDIKLARI :) HEM ADI GEÇMİŞKEN SÖYLİYİM BENİM MESELA DARK SIDE DAN TEK ŞARKI DİNLEDİĞİM NADİRDİR. ALBÜMÜ GENELDE BAŞTAN SONA DİNLERİM BREATHE UYANIP ECLIPSE LE TEKRAR UYUMAK MÜKEMMEL.YIL 73 VE O TARİHE GÖRE İNSAN ÜSTÜ Bİ ALBÜM. SARKILAR ARASI GEÇİŞLER WATERS DEHASI, TABİ MÜKEMMEL SÖZLER DE. ADAM ZATEN EN YETENEKLİ 5 SÖZ YAZARINDAN BİRİYMİŞ DÜNYANIN. E DİĞERİDE TARTIŞILMAZ PLANETİN EN İYİ GİTARİSTLERİNDEN (GILMOUR).. 740 HAFTA LİSTELERDE KALIP 40MİLYON SATMIŞ. E TÜM BU ÖZELLİKLERDEN SONRA DA ADAMA SADECE ALBÜMÜ ALMAK WE DİNLEMEK VE BİRAZ KENDİ İÇİNDE KAYBOLMAK KALIYO

__YOU’LL SEE ME ON THE DARK SIDE OF THE MOON__

09-07-2008 14:48
kulağımda pink floyd eksik olmuyo

20-07-2008 00:15
millet pink floyd u gectim sizin içinizde de var bişeyler girilen moda bakh!! merak ettim nasıl bi oksijen soluosunuuz. kshke tanışma imkanımız olsaydı..

20-07-2008 00:14
wish you were here bu da benim mod

26-07-2008 10:41
pink floyd çıktıgı ilk yıllarda babam la bir arkadaşı pink floyddan baska bişey dinlemezlermiş hastası olmuşlar resmen orta okul yıllarındaaa....(tıpkı benım gıbı ben orta okuldayım 7 ye gectım ve tokio hotel e bitiyorum bill sana asıgım)

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z