E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » dderinn
  » spesss
  » rOcKkK_AnGeL
  » catlakeftelya
  » ROCK_FB
  » black_rock...
  » black_lycee
  » BaDeM_RoCk_
  » badem
.
  Son 10 Başlık
» Çilekeş Yeni Klip : Hit Dalaşı

» DOĞUM GÜNÜNE GÖRE KİŞİLİK TAHLİLİ

» İLGİNÇÇ

» İLGİLENİR MİSİNİZZZ!!!???

» Hangisine daha çok gülüyorsunuz?

» rock içi naparsın napmazsn?

» en sevdiğiniz oyuncu veya karakter

» resimde bi tuhaflık var bulana aşk olsun:)

» Kıyamet - Apocalypse Now

» Chuck Berry Konseri Ertelendi

.

Bölüm » Duman
 • 19 Mayıs KTÜ Konserine Gelen Yokmu ?
Durumu: Offline
15-05-2008 16:59
19 Mayıs günü Akşam 20.00 da Ktü’de DumanLa buLusuyoruz ..! Burdan Trabzonda oLup veya konsere gelecek oLan varsa RockTurk olarak birlikte gidelim derim

MutLuyum ,MutLusun , MutLu, MutLuyuz , MutLu oLun , mutLu olsunLar , MutLu oLaLım =)

20-05-2008 14:42
gelen oldumu bilmiyorum ama ahım şahım bişey değildi ama güzeldi .. cok alakasız ve kalabalık bi ortamdı .. wclerdeki sıra beni deli etti zaten :D konserden cok ranger ın önü doluydu 4 kere üst üste binince içtiğim bütn wodkaları kusasım geldi :D zaten bikac sarkı dinleyip tır’ın arkasında içmeye başladık ... 5 cocuğunu alıp gelen ve arkasında havai fişek patlamasına ragmen oturup ranger ı izleyip cekirdek citleyen teyze sana hayran kaldım .. üstüme çıkan cocuk sanada hayran kaldım saol ezip gectin :D konserden önce elinde tespihle gezip konserde kafa sallayan yaratık senide unutmuyorum .. o iki garip yaratık görünümlü kadını da kendilerini bişeye benzetememişler:D
bide bideee ... tam eve dönmek için arabaya ilerlerken büüüük kalabalıkla ... birden kaan ın sesini duydum weee beni yak kendini yak herşeyi yakkk :)
koptum yollarda tabi bağıra cagıra söylemeye basladım ..
4. duman konserimde benzer şekillerde bitmiş oldu böylece ..

MutLuyum ,MutLusun , MutLu, MutLuyuz , MutLu oLun , mutLu olsunLar , MutLu oLaLım =)

21-05-2008 23:43
yaaaa walla idare ederdii dee doğru düzgün şarkılarından sölemediki zaten tek bi ara kaan ’arkadaşlar biz akort yapcass siz biraz muhabbet edin’ dediği an ben koptumm sonrada evin yolunu zor buldum nasıl bitti falan hiç hatırlamıyorum:))

26-05-2008 18:48
ben geldim konserin sonunda kulise aldılar inanılmazdı:D

30-05-2008 15:15
dmnian demis ki:
ben geldim konserin sonunda kulise aldılar inanılmazdı:D

hadi yaaa saaat kac gibi ?
biz 2 bucukda dağıldık ayakta duracak halim yoktu .

01-06-2008 09:42
gercekten cok komik olmuş bu ya
utandım simdi :D ama napalım o gece komikmiş demekki :D

01-06-2008 09:44
yaaaa walla idare ederdii dee doğru düzgün şarkılarından sölemediki zaten tek bi ara kaan ’arkadaşlar biz akort yapcass siz biraz muhabbet edin’ dediği an ben koptumm sonrada evin yolunu zor buldum nasıl bitti falan hiç hatırlamıyorum:))

--------------------------------------------------------------------------------

o bi ara bana cok uzun geldi ya . haklısın hic istediğim seyleri calmadılar . ama yinede güzeldi ya :D

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z