E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » dderinn
  » spesss
  » rOcKkK_AnGeL
  » catlakeftelya
  » ROCK_FB
  » black_rock...
  » black_lycee
  » BaDeM_RoCk_
  » badem
.
  Son 10 Başlık
» Çilekeş Yeni Klip : Hit Dalaşı

» DOĞUM GÜNÜNE GÖRE KİŞİLİK TAHLİLİ

» İLGİNÇÇ

» İLGİLENİR MİSİNİZZZ!!!???

» Hangisine daha çok gülüyorsunuz?

» rock içi naparsın napmazsn?

» en sevdiğiniz oyuncu veya karakter

» resimde bi tuhaflık var bulana aşk olsun:)

» Kıyamet - Apocalypse Now

» Chuck Berry Konseri Ertelendi

.

Bölüm » Şebnem FERAH
 • ArkadasLar Buraya ..!
Durumu: Offline
06-05-2008 19:21
Bugun sans eseri Funda Arar’ın SebomuzLa iLgili ’’ rock müzik yapmıyor ’’ söylentileriyle ilgili yaptıgı acıklamaları izledim youtube ’da .. ve yorumladıgı iki sebo sarkısını dinledim .. (bu ask fazla sana & sil bastan =sebneme bi kez daha tabDım sayesınde .. kendi capında iyi olabilir ama sebnemın yanından gecemez .. Bu arada söyledıklerıne bakılırsa rock muzikle ilgileniyorum , biseyler biliyorum havası yaratmaya calısıyo .. (bnm babam senın babanı döwer emsali ..:)

’’ Sebnem Ferah benım için rock müzikte en iyi kadın vokaldır . Ama bazı parcaları rock degıl .. bildigimiz pop sarkıları gitar vb enst. yardımıyla rock gbiymis havası yaratıyor .. ben sadece bunu söyledim ama buundan sadece sebnem ferah rock muzik yapmıyor’u alıp lanse etmısler . sebnem ferah ı cok seviyorum ve takıp ediyorum böyle bisey söz konusu bile olamaz ..

( siteye erisim yasaklandıgı için link veremiyorum hatırladıgım kadarını anlattım .. )

MutLuyum ,MutLusun , MutLu, MutLuyuz , MutLu oLun , mutLu olsunLar , MutLu oLaLım =)

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z