E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » efe_sercan
  » Psiqo-rock
  » Kesh_BaL
  » sbnm-frh
  » RoCk_-
  » plastik
  » aysem
  » melike9
  » RoCkeR_SewDe
.
  Son 10 Başlık
» Ünlülerin rezil oldukları dialoglar...

» Fanta Gençlik Festivali

» İdeal Erkekler

» Eski Whitesnake gitaristi Mel Galley öldü

» En ÜzGüN OlDuGuNuZ GüN........?

» Rahmi Vidinlioğlu

» Star Wars: Klon Savaşları

» Ölülerin Günlüğü

» Kadavra

» Hancock

.

Bölüm » Zakkum
 • zakkum grubu hangi yabancı grubun çakması dır arkadaslar?
Durumu: Offline
07-03-2008 16:14
zakkum denen bi grup dinledim ve ilk dinlediğim andan beri tiskindim cünkü dünyaca ünlü bi grubun çakma sı kendileri şimdi siz rock müzik severler bu grubu bulun bakalım

Durumu: Online
07-03-2008 17:20
Sanırım Placebo’yu kastediyorsun ama ben sana Zakkum’un bir röportajından alıntı yaparak cevap vereyim;

kim_söyledi demis ki:
Şu Placebo`ya benzeme durumuna gelmek istiyorum. Bu yorumlara nasıl bir cevap vereceksiniz? Etkilenmek, benzemek, tarzınızdaki özellikler. Bunlar olabilecek birşeyler ve sizce neden taklitmiş gibi duşunmektense değişik bir tarz olarak nitelendirmiyorlar?

Cem: Sanırım iki ayrı sebepten kaynaklanıyor bu yorumlar.. Birincisi, sahnede makyaj yapıyoruz, ki Placebo elemanları henüz dünyaya bile gelmemişken, bu zaten yapılan birşeydi.. David Bowie gibi adamlar tarafından… İkincisi de, Yusuf`un Brian Molko`ya olan fiziksel benzerliği… Ki bu konuda, ne yapılması gerekiyor, onu anlamıyorum. Benzememek için plastik cerrahiye mi girsin? Bırakın, müzik tarihini 10-12 seneden ibaret sananlar, benzetmeye devam etsinler.. Bizi çok da rahatsız etmiyor açıkçası...

Röportaj burada
meturk Moderator Notu 07-03-2008 17:22

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z