E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » metalmilitia
  » freelander
  » Ki1li_Shey
  » mls-seboistt
  » turock666
  » blackk
  » giLraen
  » tepki
  » kovadogs
.
  Son 10 Başlık
» Erkek Adam Böyle PC Kullanır

» Aşağııdaki Çilekeş şarkılarından en sevdiqiniz 3 şarkısı ve bu şarkılara yorumunuz nelerdir_?

» 10 dakkada kiz tavlamanin yollari=))

» Replikas'ın Yeni Albüm Kayıtları Cezaevinde

» Metallica:Death Magnetic Albümünün Şarkı Listesi Belli Oldu

» Kıraç ve Moğollar İlk Kez Aynı Sahnede

» Yüksek Sadakat Ağustos 2008 Konserleri

» internet olmasaydı suan ne yapıyoo olcaktıNn....:p

» Bilgisayar kapanıyorrr...xD

» Sanat dünyasının büyük kaybı !

.

Bölüm » Korn
 • Jonathan Davis Head’in gruba dönmesini istiyor
Durumu: Offline
23-01-2008 16:23
Avrupa turnesine sadece Jonathan ve Fieldy olarak çıkan Korn, eski grubu tekrardan toplamaya karar vermiş anlaşılan.

Jonathan Davis Ultimate-Guitar.com adresine verdiği röportajda şöyle bir açıklamada bulunmuş:

"Head’in geri döndüğünü görmek istiyorum. Kapı her zaman açık. Bu doğru zamanda, doğru yerde olmalı. Onu gerçekten çok özlüyorum dostum. Beşimizi tekrar bir arada görmek istiyorum. "

Jonathan Davis’in 2008 hakkında planları ise fanlar için sevindirici başka bir haber:

"Dünya Turnesine çıkacağız. Bu Nisan’da gerçekleşecek. Daha sonra biraz mola vereceğiz. Bu sırada ben de Avrupa’yı da içeren solo konserleri vermek istiyorum.

Bunlar bittikten sonra stüdyoya girip çalışmaya başlayacağız. Yani Korn 4-5 ay ortalıkta olmayacak. Buna ihtiyacımız var. Çetin geçen 14 yıldan bu yana çok dinlenemedik ve bu zamana ihtiyacımız olacak ki bu mola da grubu tekrar toplayıp, mükemmel bir iş çıkartacağız "

Kaynak: Korn-Turkey

böyle buyurdum

Durumu: Online
23-01-2008 16:46
Keşke geri dönse. Eski havaları kalmadı zaten. Tamam yine çok iyiler ama nerde o eski şarkılarındaki tat.

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z