E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » beyces
  » irem_meri
  » Zifiri90
  » bothira
  » AmonyumNitrat
  » eakolik
  » epica_00
  » deybora
  » Doleman
.
  Son 10 Başlık
» Cem Adrian'ın Yeni Albümü : Emir

» Rock Sınıfı HAkkında Bir Köşe Yazısı - Elif Şafak

» 19 Aralık Samsun - Çilekeş Konseri

» Korsan DVD'cilerden Ataturk'e Saygı

» 60 Memur İşkenceci Oldu

» N96 Iphone'un Tahtını Sallıyor

» Kıraç Evlendi

» Emre Aydın Röportajı: Yarışmayı Fanlarım Kazandı

» Metallica'dan Yeni Single: All Nightmare Long

» Gorillaz yeni albümünü önümüzdeki yıl yayınlıyor

.

Bölüm » Barış Akarsu
 • HEPİNİZE SESLENİYORUM
Durumu: Offline
12-01-2008 20:07
SİTE YÖNETİCİLERİNDEN FORUM YÖNETİCİLERİNE KADAR HEPİNİZE ÜYELERE BİZ ROCKÇIYIZ DİYE GEÇİNİYORUZ UTANMADAN DÜN AKADEMİ TÜRKİYEYİ SEYRETDİM ONLAR BİLE BARIŞ AKARSUYU ANDILAR YA BİZ ONUN İÇİN BİRŞEY YAPALIM HERKEZ (BARIŞ AKARSU SENİ UNUTMAYACAĞIZ DİYE FORUM AÇSIN) LÜTFEN!!!

13-01-2008 11:03
kardeşim herkes açabalir bize sitem diceğine sen aç bir başlık biz de yazalım... Biz böyle bir şey yapmıyoruz diye BARIŞ AKARSU’ yu unuttuk anlamına gelmez BARIŞ AKARSU’nun posterini orda her hafta durması lazım akademi türkiye adlı programda... BARIŞ AKARSU’yu biz unutmadık gel evime sana onunla görmediğin herşey göstereyim reklam yapmaya gerek yok kardeşim herkes içinde de yaşayabilir... Siteminde haklı olabilirsin belki ama sen yapabilirsin dimi bu sitede başlık açma gibi bir yetkin var...

yine mi_?

13-01-2008 13:11
hayır yetkim yok olsa sizingibilere söylemem bile ayrıca reklam meklam da yok posterle olmaz bu işler

13-01-2008 17:09
BARIŞ AKARSU die bi başlığımız var ve bunun altına herkesin başlık açma yetkisi var ki zaten bunu yapabiliyorsun.
Onun dışında bu iş öle olmaz böle olur posterle olmaz konuyla olur gibi şeyler bence çok mantıksız ve gereksiz.Anmak her türlü olur.
Eğer anlatmaya çalıştığın hep beraber bişeyler yapmak birliktelik içinde BARIŞ AKARSU’yu anmak ise agresif davranışlar ve sözlerle birlikteliği sağlayamassın ve ulaşmak istediğin amaca yaklaşmak yerine tam tersini yaparsın.
Birliktelik sağlamak istiyorsan daha ılımlı bi yaklaşımla neler yapabilliriz sorusunu sormak olabilir bence....
Birlikte bişeyler yapalım arkadaşlar önerilerinizi sunun ortak bi karara varalım ne dersiniz?

God is in the rain...

13-01-2008 20:54
Baslik actiginiz forum zaten Baris Akarsu adina acilmis bir forum, neticede Baris Akarsu forum bolumune olan yogun ilgi Baris Akarsu’nu ne denli yasatildiginin gostergesidir bence.

Dunyadan gocup giden her insan icin uzulebiliriz, Bunlardan biri Baris Akarsu, sahsen uzuntumun nedeni genc bir rockcu olmasi ve gercek anlamda kisiligi ve karakteri ile oldukca ii oldugunu kanitlamis biri olmasidir. Yasasaydi mutlaka kisa surede turk rock adina cok daha fazlasini yapabilecegi dusuncesindeyim.

Topragi bol olsun.

Din gibi aşk da kelimelere inanmaktır aslında

25-04-2008 18:53
demis ki:
SİTE YÖNETİCİLERİNDEN FORUM YÖNETİCİLERİNE KADAR HEPİNİZE ÜYELERE BİZ ROCKÇIYIZ DİYE GEÇİNİYORUZ UTANMADAN DÜN AKADEMİ TÜRKİYEYİ SEYRETDİM ONLAR BİLE BARIŞ AKARSUYU ANDILAR YA BİZ ONUN İÇİN BİRŞEY YAPALIM HERKEZ (BARIŞ AKARSU SENİ UNUTMAYACAĞIZ DİYE FORUM AÇSIN) LÜTFEN!!!

aynen katılıyorum sana arkadaşım

12-05-2008 20:08
arkadaslar Barış AKARSU ne yazık ki genç yasta çok erken kaybettik onu ama gerçektende unutulacak bi insan degil gerçek anlamda müzigin ne oldugunu bilen müzik yapmayı bilen bu degerli insanı forumlarda degil kalbimizde yasatmalıyız ki umuyorum bunuda butun Barışçılar yapıyor onun için Barış AKARSU yu birilerinin hatırlatmasına gerek yok çünkü o akıllardan hiç çıkmıyor yinede bu baslık altında Barışçıları topladıgın için teşekkür ediyorum

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z