.
Bölüm »
Öneriler / Şikayetler |
| •
Geyik’te sınırlama !! |
|
therion
|
|
| Mesaj sayısı: 386 |
| Kayıt: 15.08.2007 |
Durumu:
|
|
10-01-2008 20:28
Bence çok saçma olmuş bu durum..Sınırlama olmamalı.Tamam gerçekten geyik bölümüne ilgi fazla ama diğer bölümler sürekli msj atılcak yerler değil 1 mesaj yetiyo her konuya ama geyik farklı orda oyun oynandıgı için msj dogal olarak daha fazla oluyo..
Bu memlekette Mustafa Kemal’e gerçekten sahip çıkanlar varsa onlar da bizleriz...
|
|
|
|
|
aCoustiC
|
|
| Mesaj sayısı: 55 |
| Kayıt: 27.02.2007 |
Durumu:
|
|
10-01-2008 20:32
Sikayetiniz mutlaka degerlendirilecektir, su an icin bir deneme sureci soz konusudur, konu degerlendirilmeye alinmadan once sikayetler ve verimlilik goz onune alinarak yapilacaktir
Din gibi aşk da kelimelere inanmaktır aslında
|
|
|
yoxuL
|
|
| Mesaj sayısı: 87 |
| Kayıt: 03.04.2007 |
Durumu:
|
|
10-01-2008 21:28
bende bu konuya karsi birisiyim . aCo sana yaninda iken iletmistim geyik olsun diger konularda dolacagina eminim . belli bir kitleye sahip olundugundan kisiler sıkıldıgında diger konularla gezinmek zorunda kalacaklardir .. ve bu da siger mesajlara ilgileri artiracaktir. basarilar...
Only God Can Judged Me...
|
|
|
Rock_4eveR
|
|
| Mesaj sayısı: 877 |
| Kayıt: 21.08.2007 |
Durumu:
|
|
11-01-2008 20:15
Ben bu Geyik olayını daha onceden aylar oncesinden dile getirmiştim diger bolumlerde ki msj sayısına bakın geyik’teki msj sayısına bakın geyik=eglenmek anlayabiliyoruz ama forumun ismine uygun diger bolumlerede ilgi olsa fena olmaz zaten gereken’de bu.
Acılan geyik bolumune baktıgımızda konuların %90’ı Forum oyunu Yani Geyik ve Forum oyunu Ayrımını iyi Yapabilmemiz lazım Gerekirse siteye Forum oyunları Diye Yeni Bir Alt Baslık acılması Hiç fena olmaz Geyik Amacı dısında kullanılıyor yani buda yeni bir sorun cıkarıyor Forum oyunu=Geyik Degildir Arkadaslar işte bu yuzden kaynaklanıyor Geyik bolumundeki msj sayılarının fazla olması...
Site yonetimi geyik bolumundeki forum oyunlarını forum oyunları adı altında yeni bir baslık acıp oraya aktarırsa daha mantıklı olur cunku hep ciddiyet hep ciddiyet uye kaybınada sebep olabilir insanlar takıldıkları forumlarda eglencede aramakta kafa dagıtmak istemekte bu yuzden forum oyunları en mantıklı secim geyik bolumdede komık olan bizleri guldurebilecek kafamızı dagıtabilecegimiz konular acılabilir geyik bolumu forum oyunlarından arınabilir...
Tabi son soz yonetimin...
Türkiye: Laik,Demokratik,Özgür,Sosyal Bir Hukuk Devletidir... (OrtaAkıl Hareketi) Sagın Solun Oyuncagı Olacagına Buyur Gel Bizden Ol.
|
|
|
sozt
|
|
| Mesaj sayısı: 235 |
| Kayıt: 03.04.2007 |
Durumu:
|
|
11-01-2008 20:31
Rock_4ever söylediğin mantıklı. Öyle bir şey yapabiliriz evet.
böyle buyurdum
|
|
|
Rock_4eveR
|
|
| Mesaj sayısı: 877 |
| Kayıt: 21.08.2007 |
Durumu:
|
|
12-01-2008 16:05
ellerim kırılaydıda onermeseydim :) sozt abi iyi cezalandırdın beni ;) gozlerim sulanmaya basladı ya :Pp
anladın sen şu tasıma olayı :):):)
Türkiye: Laik,Demokratik,Özgür,Sosyal Bir Hukuk Devletidir... (OrtaAkıl Hareketi) Sagın Solun Oyuncagı Olacagına Buyur Gel Bizden Ol.
|
|
|
therion
|
|
| Mesaj sayısı: 386 |
| Kayıt: 15.08.2007 |
Durumu:
|
|
12-01-2008 20:35
Cnmmm yaa ne süper fikirlerin var =) gurur duyuyorum senle Rock_4ever 
Bu memlekette Mustafa Kemal’e gerçekten sahip çıkanlar varsa onlar da bizleriz...
|
|
|
|
09-05-2008 09:20
harikasın Rock_4ever:D:D
I don’t care!
|
|
|
mssrood
|
|
| Mesaj sayısı: 252 |
| Kayıt: 02.07.2008 |
Durumu:
|
|
05-08-2008 19:21
 iyi fikir zaten geyik bölümünde en çok msjı oyunlar kaplıyo
hissettiğin an boşluk derinleşmiş demektir
|
|
|
|
Cevap Yaz |
Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
|
| |