.
Bölüm »
Tanışma |
| •
Özenti olma doğru Türkçe kullan! |
|
|
29-12-2007 20:40
Lütfen Doğru Türkçe kullanın.Ya yalnızca Türkçe konuşun yada İngilizce konuşun.Türkçe ile İngilizce’yi aynı cümle içinde kullanmayın.LÜTFEN!(Bir Rapçi olarak bu siteye üye oldum.Sırf insanların doğru Türkçe kullanması için!)
|
|
|
|
|
Rock_4eveR
|
|
| Mesaj sayısı: 888 |
| Kayıt: 21.08.2007 |
Durumu:
|
|
29-12-2007 20:54
o zaman sen git rap muzık yaparken ingilizce ve turkce sarkı sozlerini aynı anda soyleyen rapcileri uyar once arkadasım ...
sonra bizleri uyar.
Dünüm Yok Bugünüm Yok Yarınım Yok! Arama Beni Çünkü Bende Bilmiyorum Nerede Oldugumu Kiminle Oldugumu!!!
|
|
|
|
01-01-2008 16:25
Rock_4eveR demis ki: o zaman sen git rap muzık yaparken ingilizce ve turkce sarkı sozlerini aynı anda soyleyen rapcileri uyar once arkadasım ... sonra bizleri uyar.
nerden biliyon sen adaın hem türkçe hem ingilizce rap çıları dinlediğin sade inq rap yada sade TR rap dinleyebilir insan demi bilmeden yazma[b]
|
|
|
siyah_oje
|
|
| Mesaj sayısı: 21 |
| Kayıt: 29.12.2007 |
Durumu:
|
|
02-01-2008 15:49
madem rapçisin ne alaka kurdun da buraya uye oldun? hadi uye de oldun milletin yazısına nie karışıon? bence de git bi once rapçileri uyar.. manyk mısın nesin ya:D
basskolik:)
|
|
|
meleq
|
|
| Mesaj sayısı: 9 |
| Kayıt: 05.12.2007 |
Durumu:
|
|
10-02-2008 17:54
siyah_oje demis ki: madem rapçisin ne alaka kurdun da buraya uye oldun? hadi uye de oldun milletin yazısına nie karışıon? bence de git bi once rapçileri uyar.. manyk mısın nesin ya:D
aynenn katılıorumm
|
|
|
|
wicked-prayer Tarafindan Mesaj silinmistir 28-02-2008 17:38 Rockturk.Com Kurallarina Uymadiginiz icin Mesajiniz silinmistir
|
|
|
|
28-02-2008 17:38
bu kadar saçma sapan görüşleri savunmayın.türkçe konuşuyorsanız mertakbulat’ın da dediği gibi türkçe cümleler kurun.ingilizce konuşuyorsanız da ingilizce yazın.hava olsun diye saçma sapan yazılar yazıyorsunuz. ayrıca rapçi veya popçular rock sitesine üye olamaz diye bir kural yok! isteyen istediği siteye üye olur kişisel hak ve özgürlükler burda tartışılamaz..bu konu kitlenmiştir. wicked-prayer Moderator Notu 28-02-2008 17:39
|
|
|
|
Cevap Yaz |
Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
|
| |