E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » Tropikalik_
  » evanesduman
  » G_SD_
  » RocktuRka
  » maniaq_sweet
  » rdhtchilip...
  » Metafizik
  » rck4ever
  » hodja80
.
  Son 10 Başlık
»

» slm herkese

» Nev & Piiz Konseri

» Helldorado 1 Ekim 2008 İzmir Konseri

» Coldplay Viva La Vida Video Klibi

» Bulutsuzluk Özlemi : Bulutsuzluk Senfoni DVD

» BU ŞİİRİ Bİ ARKDASIM GÖNDERDİ BENDE SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM HADİ DÜSÜNCELERİNİZİ YAZIN :)

» DÜNYANIN İLK YERALTI STADYUMU

» NEDEN ROCK DİNLİYORUZ?

» Metallica The Day That Never Comes Video Klibi

.

Bölüm » Müzik (Genel)
 • MÜZİK VE ATEŞ
Durumu: Offline
25-11-2007 04:27
ARKADAŞLAR BEN BİR AMERİKAN ORGANİZASYON ŞİRKETİNİN ULUSLAR ARASI ROCK ORGANİZASYONLARININ TÜRKİYE AYAĞINI KORDİNE EDİYORUM.ÜNÜMÜZDEKİ 4 AY İÇERİSİNDE BİRİ METAL -PUNK ,DİĞERLERİ ROCK OLMAK ÜZRE TOPLAM 4-5 KONSERLERİMİZ OLCAK. KİMİ KONSERLERİMİZ ÜCRETSİZ OLCAKTIR. BUNLARLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR LÜTFEN AŞAĞIDAKİ MAİL ADRESİNE İLETİŞİM BİLGİLERİNİ GÖNDERSİNLER.ŞİRKETİMİZİN ADI "MSPRODUCTİONS"
EMAİL: safak@msproductions.org GEÇMİŞ OLAYLARI www.msproductions.org / GEÇMİŞ OLAYLAR KISMINDAN İNCELİYEBİLİRSİNİZ...

DUAL-CORE İNSİDE

25-11-2007 07:00
"Aynı konu için lütfen bir başlık açın. Diğer konuları kilitledim."

Bilgiler için teşekkürler.

01-12-2007 01:47
merhaba bir şey sorcam meturk.nasıl olcak bu iş şu an sen de biliyorsun ki benim bu yazı kadar öenmli fazla öenmli şeyler yok forum da ben tam kaliteli tam profesyonel müzik organizasyonları için arkadaşalra bilgi veriorum herhangi bir şekild ebu arkadaşlar ayansımıyor galiaba kilitleme işi de pek şey değil aslında mantıklı aynışeyin tekararlanması nese kolay gelsin .

DUAL-CORE İNSİDE

01-12-2007 05:15
safak demis ki:
merhaba bir şey sorcam meturk.nasıl olcak bu iş şu an sen de biliyorsun ki benim bu yazı kadar öenmli fazla öenmli şeyler yok forum da ben tam kaliteli tam profesyonel müzik organizasyonları için arkadaşalra bilgi veriorum herhangi bir şekild ebu arkadaşlar ayansımıyor galiaba kilitleme işi de pek şey değil aslında mantıklı aynışeyin tekararlanması nese kolay gelsin .

Forumda kalite konusu üyelerle orantılı birşeydir. Forumda elbette kaliteli konular var ama, tabiki sizde benle hemfikirsinizdir ki "forum" genel bir kelime olduğu için bazı konular, daha genel konular veya "geyik konular" arasında eriyor gibi gözüküyor. Ama aslında kaliteli dediğiniz konulara zaten ilgili kişiler bakıyodur ve eminim yerine ulaşıyordur. İlgisizliği illa yazdığınız konulara yazılan mesajlara veya mesaj sayısına göre değerlendirmemek lazım.

Konu kilitleme konusuna gelirsek, kilitlediğim konu sayısı çok azdır öncelikle bunu belirtmek isterim. Yazdığınız konulara saygılıyım, hatta sizin gibilerin forumda artmasını veya katkıda bulunmasını isterim. Ama tamamen , kelimesi kelimesine aynı bir konununda farklı başlıklar altında aynı anda açılmasida pek uygun olmasa gerek.

İlginiz ve bilgiler için tekrar teşekkürler.

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z