E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » Ki1li_Shey
  » mls-seboistt
  » turock666
  » blackk
  » giLraen
  » tepki
  » kovadogs
  » blackdewil...
  » death_rock
.
  Son 10 Başlık
» Feridun Düzağaç ve Derman Dizisi

» dostsuzluk

» Slipknot Psychosocial Video Klibi

» Gece Yolcuları ile Gecenin Sesi 21 Temmuz 2008 Programı

» Gece Yolcuları Yeni Klip : İhtimal

» O Benim !...

» Foo Fighters konserinden parçalar...

» Kocaeli (İzmit) Buluşmaları

» BOMM...

» Metallica Death Magnetic Albüm Kapak Resmi

.

Bölüm » Türkçe Rock
 • rock hakkında yakındığınız konular
Durumu: Offline
25-10-2007 13:54
mesela ortalığın özentiyle, rock hakkında atıp tutanlarla, sizin rock dinlemenizi eleştiren küçük görenler vs.

laşem kaldı ellere ruhumu ateşlere kefene sarıp atıver elinle...!

25-10-2007 18:03
"Ben herkesin dinlediği müziği dinlemem", "Lan o mu rock’çu?", "Abi yok, brutal ses olmazsa dinlemem" vs. tarzında sözleri söyleyen insanlardan uzak duruyorum ben.

böyle buyurdum

26-10-2007 23:23
şu tiplere bak nefret ediorum dien insanları sevmiorum genelde kırolar ve popçular dio ztn

>>__Love’s The FuneraL Of Hearts..!!__<< !? >>__Love wants us dead.!__<<

27-10-2007 13:06
bi de mesela bi grup dinliyorsun yada bi pop şarkısı sana iyi geliyor dinliyorsun hemen sende mi rockçısın lafları başlıyor ya ona gıcık oluyorum

AlDıRmAzSaN ALdIrMa AmA KeNdNi KaNdIrMaN GeReK KaNdIrMaZsAn KaNdIrMa O ZaMaN SaNa AnLaTmAm GeReK SeNdEn DaHa MeLeK!!!

20-11-2007 21:00
en gıcık olduğum şey bütün rockçılara satanist gözüyle bakılması tabi onların gözüyle deilde başka biyerleriyle baktıklarını bilorum neseeee

Te DaShUrOj.....(don’t cry)

22-11-2007 12:52
sdce onlrda yoq rock dinnediini söliip te dierlrinn de dnneyebleeceene inanmayanlar var

laşem kaldı ellere ruhumu ateşlere kefene sarıp atıver elinle...!

10-05-2008 21:45
rockymm die ortalarda dolasıp rock hakkında en kısa bi sohbete ble katılamayan(bilgisi olmayan) rock music=hiphop=rap gbi düşünceleri savunan rockymm deip ıpotunda cezadan baska kmse olmayan insanlardann. nefret ediyorum

ayrıca tüm rockcılarn satanist olarak anılmasından da nefret ediorumm

veee farklı olmak adına kenarda kösede nerde dandik grup varsa onu bulup dinleyenlere de gıcık oluormm

[bu kadar yeterli galiba

nNEeeeeEeee

14-05-2008 18:25
satanist diyenler, rockçılar özenti diyenlerden rahatsızım tabi ama cevaplarını vermesini de biliyorum.
ama gerçekten de bazı kişiler özentilik yapıp saçma sapan ortalıkta rockçıyım die dolaşıolar e bunu gören kişiliklerde özenti falan diyolar ama rock özgür olmaktır bu yüzden kimeyi takmıyorum herkes kendi tarzını kendi belirlir((özellikle bi rockçı;))

Hayatta ya Tozu Dumana Katarsın ya da Tozu Dumanı Yutarsın!!Seçim Senin!!

17-05-2008 03:55
bence cevap verirsen asıl özenti durumuna düşersin .. çünkü özentiler zeka seviyelerinden dolayı hemen kendini korumaya alıp karşı tarafı suclamaya başlar .. daha önce cok yaşadım ,, ayrıca yapılan bi cok araştırma var yalan söyleme konusuyla ilgili..
başkalarının düşüncelerini ne olursa olsun değiştiremezsiniz aklının bi yerinde yatar o düşünce ve daha ağır basar.. tek yol kulak arkası yapabilmek .. aslında buda sanıldığı kadar kolay değil ;)

MutLuyum ,MutLusun , MutLu, MutLuyuz , MutLu oLun , mutLu olsunLar , MutLu oLaLım =)

17-05-2008 21:46
Bence en iyisi kimseyi takmamak.
Ben siyah giyiyorum, siyahı çok seviyorum. Satanist damgası yiyorum ama takmıyorum. Yoldaki insanlar açık biryerimi görmüş gibi bakıyorlar, gülüyorum sadece. Saçlarım normal uzunlukda ve gören rockçu ya saçları uzun olacak diyor, takmıyorum bile.. Bazıları da "Abi ya, bizim mahallede kediler azdı yardımcı olur musun?" gibi şeyler söyleyerek kendi çaplarında eğleniyorlar..Yani söylemek istediğim kimseyi takmamak, biz satanist vs. olmadığımız halde açıklama yaptığımızda "vay şuna bak nasılda kendini savunuyor." diyor ve daha sonra kendi çapında espriler yaparak, bizi küçümsemeye çalışıyor ama kendisinin bir zavallı olduğunu bilmiyor..

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z