.
Bölüm »
Radiohead |
| •
Radiohead albümü istediğin fiyata |
|
meturk
|
|
| Mesaj sayısı: 706 |
| Kayıt: 02.04.2007 |
Durumu:
|
|
02-10-2007 12:21
7. stüdyo albümü “İn Rainbows”un “Radiohead.com” internet sitesinden 10 Ekim’den itibaren MP3 formatında indirilebileceği ve tüm dijital cihazlarda çalınabileceği belirtilerek, albüme ne kadar para ödeyeceklerini veya ne kadar ödemeyi tercih ettiklerini müzikseverlerin belirleyecekleri kaydedildi.
Müzik gözlemcileri, bir plak şirketiyle anlaşma imzalamayan ve kurulan destek temelinde albümünü hayranlarına doğrudan satabilen Radiohead’in müzik piyasasında böylesine bir girişimde bulunan ilk grup olduğuna dikkat çekerken, “paralarını da bir anlamda riske attıkları” yorumunu yapıyorlar.
|
|
|
Konuyu Sevenler |
yoxuL
,
|
|
|
|
sozt
|
|
| Mesaj sayısı: 235 |
| Kayıt: 03.04.2007 |
Durumu:
|
|
08-01-2008 18:05
In Rainbows’un satış rakamları, Radiohead’in eski albümlerini yakalayacak gibi görünüyor.
Grup, internet ortamında daha önceki albümlerin toplamından fazla gelir elde etti, CD satışından elde edeceği karı da artık müzik şirketi EMI’yla paylaşmayacak.
böyle buyurdum
|
|
|
asel
|
|
| Mesaj sayısı: 470 |
| Kayıt: 03.04.2007 |
Durumu:
|
|
08-01-2008 19:44
adamlar yeteri kadar kazanmış artık müzik için sanat var ortada para için sanat değil... Bizim ülkede de böyle şeyler olsa ya mankenden dönme sarkıcıların bile albüm diye sattıkları henüz ne olduğuna ben karar veremedim şeyler de aynı fiyat çok iyi müzik yapan değerli sanatçıların albümleri de aynı fiyat...
yine mi_?
|
|
|
|
Cevap Yaz |
Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
|
| |