E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » efe_sercan
  » Psiqo-rock
  » Kesh_BaL
  » sbnm-frh
  » RoCk_-
  » plastik
  » aysem
  » melike9
  » RoCkeR_SewDe
.
  Son 10 Başlık
» Ünlülerin rezil oldukları dialoglar...

» Fanta Gençlik Festivali

» İdeal Erkekler

» Eski Whitesnake gitaristi Mel Galley öldü

» En ÜzGüN OlDuGuNuZ GüN........?

» Rahmi Vidinlioğlu

» Star Wars: Klon Savaşları

» Ölülerin Günlüğü

» Kadavra

» Hancock

.

Bölüm » Sanatçı ve Gruplar (Amatör Gruplar)
 • Çin seddi
Durumu: Offline
13-08-2007 10:56
Cin Seddi bayan bi vokalden oluşan grup.Fena da değiller hani...ama dinlenmesini tavsiye edilecek cok daha fazla grup vardır türkiye de...Ve ayrıca Grubun adı cin seddi yalnış yazmışsın sanırım veya ben yalnış söylüuyorum=)

The Bullet, BuT fOR mY Valentine...

01-09-2007 18:15
Cin Seddi Biyografisi

Cin Seddi (“ç”ile değil “c” ile) kendi besteleriyle uğraşan, müziğinin temelini Rock ile melodik, modern öğelerle sentezlemeyi hedefleyen, 1997 yılından beri çeşitli gruplarda ve yerlerde müzik yapmış olan Özlem, Uğur, Ufuk ve Tunç tarafından 2003 yılında kendilerine ait müziği oluşturabilmek amacı ile kurulmuş Ankara’lı bir Rock grubudur. 2004 Nisan ayında beş bestelik bir demo hazırladılar. 2005 10.Tuborg ROXY Müzik günleri’nde ilk 16 finalistten biri olmuş ve 2005 Ankara Saklıkent’te düzenlenen "Rock and Win" yarışmasında ilk 10’a kalmışlardır. 2003-2004 yılı boyunca C.tesi günleri Yolcu Rock Bar’da, 2004-2005 yılı boyunca C.tesi günleri Biziz Bar’da ve 5 aylık bir sure de Cuma günleri Garage Bar’da sahne almışlardır. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Gazi Üniversitesi Müh-Mim, Hacettepe Üniversitesi, Yolcu Rock Bar, Biziz Rock Bar,Replik Bar, Bar Fly gibi çeşitli bar organizasyonlarında, üniversite şenliklerinde ve Tsunamizedeler yararına yapılan yardım konserinde ve diğer organizasyonlarda Saklıkent’te sahne almışlardır. 2005 yılında yapılmış altı adet beste içeren bir kayıtları daha mevcuttur. 2006 yılı içinde özellikle Ankara dışında İstanbul Balans Music Hall’de, yine İstanbul Taksim’de Mojo Music Club’da ve Antalya Gizli Bahçe’de çeşitli şehir dışı konserleri ve programları gerçekleştirmiştir. Repertuarlarında, Evanescence, Sam Brown, Beatles, Him, Elvis Presley, Skunk Anansie, Roxette, Scorpions, Deep Purple, Rainbow, Anathema, Lenny Kravitz, Gary Moore, Şebnem Ferah, Muse, Guns’n Roses, Heart, Iron Maiden, Metallica vs...gibi sanatçı ve grupların şarkıları yer almaktadır. “Hayat ve Aşk” adlı bestelerine çekilen demo-klip Dream TV. “Yüxexes” programında yayınlanmıştır.

yağmur yağıyor herkese günahları kadar...

01-04-2008 19:54
Müziklerini seviyorum çok hoş :)

26-04-2008 18:31
evet bencede ole

03-05-2008 17:31
bence de

04-05-2008 15:57
cok hoşş bi grup

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z