E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » Ki1li_Shey
  » mls-seboistt
  » turock666
  » blackk
  » giLraen
  » tepki
  » kovadogs
  » blackdewil...
  » death_rock
.
  Son 10 Başlık
» Feridun Düzağaç ve Derman Dizisi

» dostsuzluk

» Slipknot Psychosocial Video Klibi

» Gece Yolcuları ile Gecenin Sesi 21 Temmuz 2008 Programı

» Gece Yolcuları Yeni Klip : İhtimal

» O Benim !...

» Foo Fighters konserinden parçalar...

» Kocaeli (İzmit) Buluşmaları

» BOMM...

» Metallica Death Magnetic Albüm Kapak Resmi

.

Bölüm » Metallica
 • Rick Rubin sizce ne farkettirecek?
Durumu: Offline
22-04-2007 15:25
Bildiğiniz gibi Metallica üst üste 6 albümü birlikte yayınladıktan sonra Bob Rock ile yollarını ayırmış ve Rick Rubin ile anlaşmıştı.

Mesela Lars Ulrich’in şöyle dediğine tanık oluyoruz: "Biz 90’ların başından bu yana hep düz Mi’den çaldık. Galiba Hetfield’in sesi en iyi Mi’de kendisini gösteriyor. Bunu kimse sorgulamadı. Sonra birden bire Rick çıkıp ’Belki de bunda çok daha fazla enerji vardır ve Hetfield’in sesi Mi Majör’e daha iyi gider’ dedi. Büyük resmi daha iyi görmemizi, yeniden düşünmemizi sağladı ki, bu yıllardır yapmadığımız bir şeydi."

Rick Rubin ise Metallica’yı Metallica yapan sound’u tutturmak istediğini fakat bunu yaparken grubu geriye götürerek yapmayacağını, eski alışkanlıkları zorlayarak yapmaya çalıştığını belirtiyor. Ayrıca Rubin, Metallica’nın bol bol prova yapması konusunda ısrarcı davranmış. Yine Ulrich bu konuda şöyle diyor: "Yeni materyali uykumuzda bile çalabilecek kadar iyi öğrenmemiz gerektiği konusunda çok ısrarcıydı. Bob ile çalışırken elimizde somut fikirler olduğunda stüdyoya girerdik. Fakar Rick en önce yaratıcılığımızı göstermemizi istiyor. Şarkıları kayıt stüdyosunda yaratmak yerine orada çalmamızı, prova etmemizi istiyor.

Metallica Rubin’den hoşnut görünüyor. Rubin’in çalıştığı diğer isimleri de verelim ve kararı size bırakalım:
Thu Cult, Mick Jagger, Tom Petty, Melanie C, System of a Down, Sherly Crow, Audioslave, Limp Bizkit, Jay Z, U2 ve Linkin Park.
Dixie Chicks ve Justin Timberlake son albümlerinin prodüksiyonunu Rubin’e yaptırmışlardır.

böyle buyurdum

23-04-2007 14:18
System of a Down - Toxicity albümü bence Soad’ın en iyi albümü ve bu abümde Rick Rubin ile çalışmışlardı.

Açıkcası Rick Rubin’e güveniyorum. Tabiki ilk başta Metallica’ya

06-04-2008 20:11
Valla St. Anger fena değildi ama inşallah son çalışmaları buna benzemez.

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z