E-Posta:  
Şifreniz: Beni hatırla
.
  Arama

.
  Son 10 Üye
  » dderinn
  » spesss
  » rOcKkK_AnGeL
  » catlakeftelya
  » ROCK_FB
  » black_rock...
  » black_lycee
  » BaDeM_RoCk_
  » badem
.
  Son 10 Başlık
» Çilekeş Yeni Klip : Hit Dalaşı

» DOĞUM GÜNÜNE GÖRE KİŞİLİK TAHLİLİ

» İLGİNÇÇ

» İLGİLENİR MİSİNİZZZ!!!???

» Hangisine daha çok gülüyorsunuz?

» rock içi naparsın napmazsn?

» en sevdiğiniz oyuncu veya karakter

» resimde bi tuhaflık var bulana aşk olsun:)

» Kıyamet - Apocalypse Now

» Chuck Berry Konseri Ertelendi

.

Bölüm » Cem Karaca
 • Cem Karaca’ya göre aşk
Durumu: Offline
14-09-2007 21:21
Deniz Durukan’ın İyiler Siyah Giyer isimli kitabında Cem Karaca ile yapılmış bir röportajın ilk sorusunu ve cevabı sizinle paylaşmak istedim:

Eşiniz İlkim Hanım’ı zaman zaman konserlerinizde görüyorum. Çok büyük bir gururla izliyor. Siz sahnedeyken neredeyse o sizden daha heyecanlı. Gözlerindeki sevgi çok net.

Cem Karaca: Şimdi bak, güzel hatun! Benim bir kadında aradığım belli başlı özellikler vardır. Anam kadar şefkatli, ablam kadar anlayışlı, kız kardeşim kadar dikkatli, yarim kadar sevgili, kız çocuğum kadar bana bağlı olması gerekir. Ben bu vasıfları İlkim’de buldum. Bulduğum için de mutluyum, rahatım. Hatta fazla ense yapmaya başladım. Çünkü bütün işleri ona yıktım. Telefonlarıma İlkim bakar, konserlerimi, televizyon işlerimi, gerekli olan her şeyi o yapar. Kronik bir şey aşk. Birbirimizi kronik şekilde seviyoruz. Aşkımızın tedavisi, yani birbirimizin yerine herhangi bir yedekleme yapmamız mümkün değil. Beş kere evlendim. İlkim beşinci eşim. Ben de onun üçüncü eşiyim. Yeterince feleğin çemberinden geçmişiz zaten. Hatta şarkımda söylediğim gibi feleğin çemberine çomak sokmuşum, ama o soktu mu, sokmadı mı bilmiyorum.

böyle buyurdum

Cevap Yaz

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

rockturk.com © 2006  

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z